Hakeri 13 vjeçar bëhet konsulent banke!

Written by on 21/05/2019

 

 

Një 13 vjeçar nga Norvegjia , është cilësuar si një nga hakerat më të fuqishëm të këtyre viteve. Ai ka arritur të vjedhë fjalëkalimet e 35 mijë përdoruesve, kryesisht profesorë dhe studentë të shkollave private. Grabitja e disa dokumenteve të shkollës , ka ndihmuar policinë për të rënë në gjurmët e tij. Pas kësaj, djaloshi ka marrë ofertë punë nga një bankë online në Norvegji. Ai është punësuar si konsulent i kontrolli të sistemit të sigurisë së bankës.

Shot from the Back to Hooded Hacker Breaking into Corporate Data Servers from His Underground Hideout. Place Has Dark Atmosphere, Multiple Displays, Cables Everywhere.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist