Habit studimi/Tabelën e të palumturve e kryesojnë banorët e Berlinit!

Written by on 15/11/2021

Sipas studimit të fundit të “Glücksatlas” – “Atlasi i Lumturisë” pandemia e COVID-19 e ka ulur ndjeshëm nivelin e lumturisë së përgjithshme të njerëzve që jetojnë në Gjermani. Më të pakënaqur rezultojnë të jenë banorët e Berlinit.

Autorët e studimit thonë se kjo është për shkak se shumë njerëz në Berlin janë të vetëpunësuar dhe kjo kategori u godit më shumë nga mbylljet prej pandemisë./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist