Greqia hap për turistët Akropolin e famshëm!

Written by on 23/03/2021

Në kuadër të përpjekjes për të rifilluar gradualisht turizmin, Greqia ka hapur së fundmi Akropolin e famshëm, muzeumet dhe çdo pikë tjetër arkeologjike në natyrë. Plani i Greqisë është që të hapë turizmin në mes të muajit maj për të mirëpritur turistët e parë të vaksinuar.

Audio guide ACROPOLIS - Parthenon Second Part - Tour Guide | MyWoWo

Megjithatë, pavarësisht se Greqia po lehtëson masat në kuadër për t’i dhënë një shtysë ekonomisë së turizmit, vendi po vazhdon të përballet me një trend në rritje të numrit të infeksioneve Covid-19./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background