Gloria Hotels, “qershia mbi tortë” e Belekut

Written by on 24/04/2019

Nga zona e Belekut në Antalia, , Vas Tour Operator, po zhvillon dhe ditën e fundit të info tour-it në Rivierën Turke për 2019. Në një lidhje të drejtpërdrejtë me Radio Travel, Tatjana Papagjika nga departamenti i rezervimve, u shpreh se ndalesa e radhës ishte rrjeti i hoteleve Gloria. Gloria Serenity dhe Gloria Verde konsiderohen si ‘ajka’ e hoteleve në këtë zonë të Antalias falë shërbimit ultra all inclusive dhe dhjetra faciliteteve që ato ofrojnë për klientët nga e gjithë bota. Ushqimi bio, dhe argëtimi pa limit janë kryefjalë e pushimeve më luksoze në Gloria Hotels.

Gloria Golf gjithashtu është ndër preferencat më të mëdhaja të turistëve, shprehet Tatjana, bazuar nga numri i rezervimeve të marra deri tani pranë Vas Tour. Ajo cfarë i karakterizon hotelet e rrjetit Gloria vazhdoi-Tatjana- është mikpritja e vecantë turke nga ana e stafit te hotelit. Duke cituar fjalët e një prej menaxherëve të  Gloria Hotels, ajo u shpreh se : “në Gloria, mysafirët bëhen pjesë e familjes”

Image result for Gloria Serenity Hotel

Image result for Gloria Serenity Hotel


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist