Gjiri i Lalzit, impianti i trajtimit te ujrave do t’i jape fund ndotjes!

Written by on 20/08/2018

 

Ne zonen e Gjirit te Lalezit vazhdon puna per ndertimin e impiantit te trajtimit te ujerave te perdorura dhe kolektorit kryesor te ujerave te zeza.Ministri i Infrastruktures dhe Energjise, ben te ditur se permes ketij investimi do te permiresohen ndjeshem kushtet higjieno-sanitare te kesaj zone turistike. Me perfundimin e ketij impianti, i cili pritet te vihet ne funksionim ne vitin 2019, e gjithe kjo zone nuk do te kete me probleme me trajtimin e ujerave te zeza. Kete vere edhe ne plazhin e gjirit te Lalzit ka pasur fluks pushuesish dhe turistesh te huaj. 

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist