Gjermania lehtëson kufizimet për 5 vende, përfshirë Indinë

Written by on 06/07/2021

Udhëtarët nga Britania e Madhe në Gjermani do të përballen me kufizime më të buta të karantinës. E njëjta gjë do të vlejë edhe për Portugalinë, Rusinë, Indinë dhe Nepalin. Ndryshimi do të thotë kërkesa më të thjeshta për njerëzit që vizitojnë këto vende. Njerëzit që janë vaksinuar apo mund të provojnë se janë shëruar nuk do të kenë nevojë të izolohen.

 

Njerëzit që nuk janë vaksinuar do të kërkohet të vetizolohen, por vetëm deri në 10 ditë. /radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background