Gati inventarizimi i pasurive kulturore te humbura!

Written by on 18/05/2018

Qendra Kombetare e Inventarizimit te Pasurive Kulturore ka pergatitur botimin “Katalogu i Objekteve te Humbura 1990 – 2016 te deklaruara te humbura nga Institucionet e Trashegimise Kulturore ne Republiken e Shqiperise”.Inventarit te pasurive kulturore qe ruhen ne fondet e Institucioneve publike ne Republiken e Shqiperise dhe te denoncuar prej tyre i mungojne rreth 2249 objekte. Me publikimin e ketij katalogu permblidhen ne nje antologji imazhesh dhe te dhenash, objekte te trashegimise kulturore te deklaruara te humbura nga institucionet publike.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist