Franca nuk do t’ia dijë për protesta, ose vaksinën ose penalizime!

Written by on 22/07/2021

Kryeministri francez Jean Castex ka njoftuar detyrimin e paraqitjes së pasaportës shëndetësore në vendet e kohës së lirë dhe kulturës, veçanërisht aty ku ka më shumë se 50 pjesëmarrës. Konkretisht për të shkuar në kinema, në muze ose në institucione sportive, francezët duhet të paraqesin prova të vaksinimit ose një test negativ COVID-19.

Kjo pasi numri i rasteve është rritur me 140% brenda një javë. Sipas shifrave zyrtare 46.4% e popullsisë në Francë është plotësisht e vaksinuar./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background