Foni Ilia: Gjuha e trupit është shumë e rëndësishme në ditët e sotme!

Written by on 26/01/2021

I ftuar sot në mëngjes në emisionin “Boeing 104.6” në Premium Channel dhe Radio Travel ishte Foni Ilia, eksperti i gjuhës së trupit dhe gazetari me përvojë të gjatë në media. Foni foli për librin e përkthyer nga ai “Gjuha e Trupit” një botim i  Allan & Barbara Pease. Sipas Fonit, që është njëkohësisht përkthyes i shumë librave me karakter psikologjik, sot gjuha e trupit luan një rol vendimtar në marrëdhëniet njerëzore duke u shndërruar kështu në çelësin e suksesit. Të studiosh gjuhën e trupit, apo të informohesh për të, do të thotë të kesh në dorë çelësat e marrëdhënieve njerëzore, theksoi ai.


Current track

Title

Artist

Background