Adelajda Matuka: “Dua të mbetem studente e përhershme dhe të jap kontributin për vendin tim”!

Written by on 26/01/2021

E ftuar në mëngjes në “Boeing 104.6” në Premium Channel dhe Radio Travel ishte dhe Adelajda Matuka, e cila momentalisht po përfundon studimet në Universitetin e Maceratës në Itali për Ekonomi të aplikuar, në nivelin Doktoral. Që prej gushtit 2020, ajo është zgjedhur nënkryetare e “Lidhjes së Mësuesve Shqiptar në Itali”, ndërsa prej vitit 2018 drejton shoqatën e studentëve shqiptar, në postin e zëvendëspresidentes. Me anë të kësaj shoqate, Adelajda ka bërë të mundur  lidhjen e një marrëveshjeje 3 vjeçare për akordimin e bursave ndërmjet Ministrisë së Arsimit të Kosovës dhe Universitetit të Camerinos.


Current track

Title

Artist

Background