Fluksi i turisteve ne Greqi ka nisur qe tani!

Written by on 29/03/2018

Fluksi i turisteve ne Greqi ka nisur qe tani

Konfederata e Turizmit e Greqise pret qe numri i vizitoreve te rritet me nje rekord 33 milione kete vit. Presidenti i grupit te industrise tha se rritja e turisteve do te sjelle 800 milione euro  te ardhura shtese ne ekonomine greke. Nderkohe te dhenat e Ministrise se Kultures dhe Turizmit ne Greqi theksuan se ne 3 muajt e pare te ketij viti numri i turisteve u rrit ne destinacioneve vendase me 23% me shume se nje vit me pare.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist