Facebook zotohet per me shume siguri!

Written by on 30/03/2018

Facebook zotohet per me shume siguri!

Ne valen e perballjes me skandalin e perdorimit te parregullt te te dhenave te 50 milione perdoruesve te tij nga kompania konsulente britanike “Cambridge Analytica”, Facebook-u ka vendosur te riperterije kontrollet mbi privatesine. Permes nje njoftimi, kompania e themeluar nga Mark Zuckerberg sqaroi se e ka kuptuar shume qarte “nga nje pjese e 2.2 miliarde perdoruesve, se ndryshimi eshte i nevojshem”.Facebook pretendon se permiresimet nuk do te ndikojne tek politikat e privatesise apo llojet e te dhenave qe grumbullon nga perdoruesit, por shpreson qe ndryshimet do t’i lejojne perdoruesit “te navigojne” me lehte ne mjediset komplekse te privatesise dhe sigurise, ne llogarine e tyre.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist