Dikur tabu, tani te gjithe me smartphone ne fluturim.

Written by on 30/03/2018

Dikur tabu, tani te gjithe me smartphone ne fluturim.

 

Smartphoni po kthehet ne nje shoqerues te pandashem te udhetimeve. Te dhenat qe jep se fundmi kompania per informacionet teknlogjike SITA 94% e linjave ajrore dhe 82% e aeroporteve ne bote i kane dedikuar hapsira te rendesishme zhvillimit te aplikacioneve mobile per udhetaret. Nese dikur telefonat smart ishin nje tabu ne fluturim brenda 2020, 92% e kompanive te fluturmit do te ofroje sherbime wireless per pasagjeret ne bord.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist