Facebook bëhet pjesë e platformës shëndetësore “Dhuro gjak”!

Written by on 13/06/2019

 

 

Facebook ka nisur platformën e dhurimit të gjakut në pesë qytete  amerikane. Skuadra shëndetësore e rrjetit social ka bërë hyrjen e parë, duke shfaqur pajisjen që i bën njerëzit të dhurojnë gjak në rast nevoje. Përdoruesit që identifikohen si donatorë do të marrin kërkesë për të dhuruar gjak. Gjaku do të përdoret për shpëtimin e viktimave të aksidenteve dhe  emergjencave, si edhe ndihmën për të trajtuar sëmundjet kronike të gjakut. Platforma ka patur deri tani 35 mijë regjistrues në Facebook.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist