Evropa mesazh të fortë emigrantëve : “Qëndroni larg”!

Written by on 01/06/2021

Në kufirin greko-turk kanë nisur të instalohen pajisje teknologjike të cilat do të mbajnë larg emigrantët. Një grup i madh barrierash të reja digjitale, fizike dhe eksperimentale janë instaluar dhe testuar gjatë muajve të qetë të pandemisë në kufirin greko-turk, një hapësirë prej 200 kilometrash.

 

Kjo është një përpjekje për të ndaluar njerëzit të hyjnë ilegalisht në Bashkimin Evropian./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist