Nga 19 korriku një tjetër vend hap dyert për turistët!

Written by on 01/06/2021

Irlanda ka mirëpritur vendimin e qeverisë në lidhje me rihapjen e udhëtimeve në ishullin e saj. Ky është konsideruar një lajm i mirë në industrinë e turizmit dhe mikpritjes.

Irlanda do ta fillojë skemën në 19 korrik, që do të thotë që udhëtarët nga vendet anëtare të BE-së që vërtetojnë se janë negativ ndaj Covid-19 do të jenë në gjendje të vizitojnë Irlandën pa nevojën e karantinës./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background