Eurodeputetët e turizmit duan masa uniforme për udhëtimet!

Written by on 27/02/2021

Anëtarët e parlamentit të Bashkimit Evropian duan që blloku të vendosë masa uniforme duke krijuar ndër të tjerash, një certifikatë të përbashkët vaksinimi që do të shërbente posaçërisht për udhëtimet. Në një takim, Komiteti i Transportit dhe Turizmit i Parlamentit të BE-së votoi një projekt-rezolutë për krijimin e një strategjie të BE-së për turizmin e qëndrueshëm.

How to Be a Good Tourist - Discovery

Projekt-rezoluta, e cila u miratua me 47 vota pro dhe vetëm dy kundër, nxit Shtetet Anëtare të BE-së të përfshijnë sektorët e turizmit dhe të udhëtimit në planet e tyre të rimëkëmbjes ndërsa rekomandon uljen e përkohshme të TVSH-së për bizneset në këto sektorë./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background