Etihad Airlines vazhdon te deklaroje humbje edhe per vitin 2018!

Written by on 20/03/2019

Etihad Airlines vazhdon te deklaroje humbje edhe per vitin 2018, por megjithate me nje permiresim te lehte krahasuar me vitin 2017. Etihad eshte perfaqesues dhe mundësues i madh i tregtisë dhe turizmit në dhe nga Abu Dhabi, e per kete arsye vazhdon perpjekja maximale per te nxitur një ndjenjë të re besimi tek klientët dhe partnerët e tyre. Gjatë vitit 2018, pervec modernizimit ne baze te kostos, permiresimit dhe forcmit te bilancit ekonomik, Etihad Airways mori në dorëzim edhe tetë aeroplanë të rinj.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist