British Airways ka njoftuar se nga 1 dhjetori do te fluturoje cdo dite nga Heathrow në Dammam!

Written by on 20/03/2019

British Airways ka njoftuar se nga 1 dhjetori do te fluturoje cdo dite nga Heathrow në Dammam, kryeqyteti i Provincës Lindore te Arabise Saudite qe njihet edhe si zemra e industrisë së naftës në vend. Dammam do të jetë qyteti i tretë në Arabinë Saudite ku fluturon British Airways, i cili aktualisht kryen fluturime të përditshme ne Rijad dhe Jeddah. Më shumë se gjysma e naftës dhe gazit të Arabisë Saudite prodhohet në këtë rajon, prandaj kjo lidhje e re nënvizon rëndësinë e krahinës lindore të Mbretërisë dhe nevojën për lidhje të ngushta me Evropën dhe Shtetet e Bashkuara.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist