Eshte mbyllur me sukses Panairi Ndërkombëtar i Mobilerisë mbajtur ne Tirane.

Written by on 19/03/2019

Eshte mbyllur me sukses Panairi Ndërkombëtar i Mobilerisë mbajtur ne Tirane. Panairi “SHQIPERIA 2019″ cilësohet si vendi i zbulimit të ideve të reja dhe pergjate 4 diteve prezantoi para publikut produkte mobiliare me standarde bashkëkohore europiane Ministri i Shtetit për Sipërmarrjen z Eduart Shalsi, vlerësoi maksimalisht panairin dhe qëllimin e tij, duke shprehur gadishmërinë për të mbështetur këtë sektor, i cili premton shumë për të ardhmen e ekonomisë së vendit.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist