Egjipti hap plazhet vetem per turistet e huaj!

Written by on 09/07/2018

Plazhet e hapura por vetem per turistet! Ky eshte projekti me i ri i autoriteteve egjiptiane per te rilancuar produktin turistik te Aleksandrise, qytetit te dyte me te madh ne vend. Masa ka per qellim te garantoje me shume siguri dhe mikpritje per turistet e huaj megjithse vendasit e kane kundershtuar duke e quajtur diskriminuese. Rajoni i Aleksandrise shpreson te rrise kete vit kapacitetin e aeroportit ne 4 milione turiste brenda vitit 2022, nga 1.2 milione qe regjistrohet kete vit.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist