Abu Dhabi shkurton taksat e turizmit!

Written by on 09/07/2018

Nga ky muaj Abu Dhabi ka vendosur te shkurtoje taksat per turizmin ne vend per turistet e huaj. Sipas te dhenave taksa turistike eshte reduktuar nga 6% ne 3.5% , taksa komunale nga 4% ne 2% dhe taksa e akomodimit per dhome eshte pergjysmuar. Drejtuesi i Departamentit te Turizmit dhe Kultures ne Abu Dhabi tha se kjo mase eshte marre per te stimuluar promovimin e Abu Dhabit si destinacion ne nivel boteror dhe lider per turizmin Leisure, Bussines dhe MICE.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist