Destinacionet me te famshme ku kycet dashuria!

Written by on 01/05/2018

Destinacionet me te famshme ku kycet dashuria

Nje dryn per dashurine eshte nje vend ku çiftet vendosin drynin ne publik, me shpesh nje ure, per te simbolizuar dashurine e tyre. Pas mbylljes se drynit, çelesi hidhet larg, me se shumti ne nje lume apo liqen, per te simbolizuar dashurine e tyre te pathyeshme.Drynat e dashurise jane bere gjithnje e me shume popullore gjate 20 viteve te fundit dhe shpesh trajtohen nga autoritetet si vandalizem per shkak te demit qe mund te shkaktojne dhe koston e heqjes se tyre. Ka disa destinacione te njohura per kycet e dashurise. Ato jane : Ura – Pont des Arts, Paris, France; Ura Hohenzollern, Keln, Gjermani;  N Seoul Tower, Seul, Koreja e Jugut; Kanali i Vodootvodny, Moske, Rusi; Mali Huang, Kine dhe Malá Strana, Prage, Republika Çeke


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist