Destinacionet e largeta tendence per Vitin e Ri!

Written by on 21/12/2018

Nga Maldivet ne Dubai , duke vijuar me Brazilin, Los Angelosin dhe Singaporin. Jane keto destinacionet me rreze te gjate me te perzgjedhura kete vit per kalimin e festave per turistet europiane por edhe personazhet vip nga vende te ndryshme te botes. Sipas te dhenave nga Shoqata Nderkombetare e Transportit Ajror , udhetimet me rreze te gjate kete vit jane preferuar shume nga turistet duke perbere nje rritje me 5% me shume te numrit te tyre ne krahasim me nje vit me pare. Kete vit sipas agjencive turistike te vendit edhe numri i turisteve shqiptare qe kane zgjedhur ti kalojne festat ne keto destinacione te largeta eshte rritur ndjeshem me nje vit me pare.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist