Debora mbulon verilindjen dhe juglindjen, ne akset kryesore qarkullohet pa probleme !

Written by on 14/12/2018

I gjithe qarku i Kukesit eshte pershire nga reshjet e bores qe prej oreve te vona te mbremjes.Bora ka arritur trashesine 8 cm, duke zbardhur qytetin e Kukesit dhe fshatrat. Ne rruget rurale ka veshtiresi ne qarkullim dhe  nevojiten zinxhire per levizjen e mjeteve.Nderkohe ne Rrugen e Kombit levizja kryhet pa probleme.Debora ka perfshire edhe Dibren ku ka pasur bllokim te rrugeve ne disa fshatra te thelle. Debore edhe nejuglindje te vendit ne zonat malore te Korces. Reshjet e bores vijojne edhe gjate dites se sotme, por me intensitet me te ulet nderkohe qe borepastrueset kane beret e mundurg largimin e bores ne akset problematike.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist