Çmimet e ushqimeve,Shqipëria më e shtrenjta në rajon

Written by on 21/06/2019

 

 

Shqipëria mban vendin e parë në rajon për çmimet e larta të ushqimeve. Sipas të dhënave, vendi ynë ka çmimet më të larta të ushqimeve dhe pijeve alkoolike , duke ua kaluar edhe disa vendeve të Bashkimit Europian.  Pas Shqipërisë renditet Mali i Zi dhe Maqedonia . Nga ana tjetër, edhe vendet e BE-së shënojnë nivele të larta çmimesh në kategorinë e ushqimeve dhe pijeve . Nivelin më të lartë të çmimeve e ka Danimarka, duke u ndjekur nga Luksenburgu dhe Austria.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist