Çfarë po i tërheq turistët rusë drejt qytetit të Pogradecit

Written by on 23/07/2021

Guri i Kamjes në Pogradec është atraksioni që po tërheq gjithnjë e më tepër turistët rusë në Shqipëri. Ky monument i natyrës, ndodhet pranë fshatit Dardhë të rrethit të Pogradecit, në afërsi të Qafës së Lipovës, 1461 m mbi nivelin e detit. Ai përfaqëson një formë relievi në trajtën e “një anijeje që lundron në një det të hapur”.

Duhet thënë se ka vlera gjeologjike, kulturore dhe turistike./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background