Çfarë po bën kompania amerikane për t’i mbajtur pasagjerët të sigurt?

Written by on 06/03/2021

United Airlines ka ndërmarrë hapa të shumtë për të mbrojtur pasagjerët në kohën e COVID-19, duke përfshirë nisjen e programit të parë pilot të testimit dhe vazhdimin e hipjes nga pjesa e pasme e avionit për të promovuar distancën sociale. United ka krijuar gjithashtu një asistent të automatizuar për të ndihmuar në përgjigjen e pyetjeve të udhëtarëve në lidhje me politikat e sigurisë dhe pastrimit.

United Airlines Offers Big Buyouts to Flight Attendants | Time

Për më tepër, ata mund të shkarkojnë aplikacionin United për çdo lloj ndihme gjatë udhëtimit të tyre./radiotravel.al 

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist