New York heq karantinën për udhëtarët e vaksinuar

Written by on 06/03/2021

Shteti i Nju Jorkut po heq kufizimet e testimit dhe të karantinës për udhëtarët e vaksinuar.Vendimi i ri zbatohet brenda 90 ditëve nga doza e dytë e vaksinës, pasi për shkak të mungesës së të dhënave ende nuk dihet sesa zgjat imuniteti i lidhur me vaksinat.

How will COVID-19 reshape the world? | East Asia Forum

Rregullat në Nju Jork aktualisht janë që udhëtarët duhet të paraqesin një test negativ COVID-19 të marrë brenda tre ditëve kalendarike të udhëtimit në qytet dhe t’i nënshtrohen një karantine të detyrueshme 10-ditore./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist