Caracas, qyteti me i shtrenjte ne bote per te jetuar!

Written by on 25/06/2018

Caracas, qyteti me i shtrenjte ne bote per te jetuar!

 

ECA International ka leshuar raportin vjetor te kostos se jeteses, duke zbuluar qytetet me te shtrenjta ne bote per te jetuar. Per sa i perket listes, konsulenca e menaxhimit te biznesit krahasoi shpenzimet e perditshme te mallrave dhe sherbimeve te ndryshme. Qytetet evropiane mbizoteronin ne krye te renditjes, me pothuajse nje te treten e 100 qyteteve te larte qe ndodheshin ne kontinent.Ne vend te pare si qyteti me i shtrenjte per te jetuar renditet Caracas ne Venezuele. Lista pasohet nga Zyrihu, Gjeneva, Bazeli, Berni, Luanda, Tokio, Seuli, Oslo, Hong Kongu dhe Tel Avivi.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist