Gjirokastra destinacioni i ri i turizmit te aventures

Written by on 25/06/2018

Gjirokastra destinacioni i ri i turizmit te aventures

Gjirokastra dhe rrethinat e saj perbejne kete vit nje prej destinacioneve me te rendesishme te turizmit te aventures ne vend. Grupe turistesh vendas e te huaj te apasionuar pas ecjes dhe alpinizmit organizojne gjithnje e me shume guida ne zona te ndryshme te Gjirokastres. Kalerimi sportiv ne natyre apo pershkimi i shtigjeve historike ne udhetime nje javore qe kalojne neper Lunxheri, Zagori, Pogon, Libohove e Cepo jane aktivitetet me te preferuara. Gjirokastra numeron nje kapacitet te shtuar shtreterish kete vit, por tendenca e sherbimeve ka filluar te rritet edhe ne rrethina.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist