Bypass-i Fierit gati per sezonin e ardhshem!

Written by on 23/08/2018

 

Punimet per Bypass-in e Fierit do te nisin ne vjeshte, nderkohe qe kjo veper infrastrukturore do te jete gati per sezonin e ardhshem turistik. Sipas kryeministrit te vendit punimet do te bejne te mundur çlirimin e plote te trafikut te automjeteve drejt jugut ne sezonin e ardhshem veror. Ne mesin e muajit qershor Ministria e Infrastruktures dhe Energjise njoftoi permbylljen e fazes se parakualifikimit per kete bypass, i cili eshte shume i rendesishem per shkak te rritjes se fluksit te automjeteve. Bypass-i i Fierit parashikon  ndertimin e nje autostrade interurbane midis qytetit te Fierit dhe Levanit me gjatesi afersisht 22 km, ndersa aktualisht punimet per kete veper kane mbetur ne nivelin e 55%.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist