Britanikët dehen më shumë se çdokush në botë!

Written by on 17/05/2019

 

 

Një studimi i realizuar kohër e fundit, ka treguar se të rriturit britanikë dehen më shumë se kushdo në botë. Ata pinë pothuajse një herë në javë në , përgjatë periudhës kohore të një viti. Austrsalia, Kanadaja dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës, e ndjekin me shifra shumë të afërta Britaninë. Në vend të 17-të renditen vendet e Ballkanit.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist