Breakdancing, sport ne Lojrat Olimpike?

Written by on 21/02/2019

Breakdancing, sport ne Lojrat Olimpike?

Breakdancing eshte propozuar per tu bere pjese e Lojerave Olimpike te Parisit ne
vitin 2024, njoftuan organizatoret. Breakdance eshte midis kater sporteve qe
organizatoret do t'i propozojne Komitetit Olimpik Nderkombetar, perfshire serfin,
alpinizmin dhe skateboard, qe do debutojne ne Tokio 2020.Sportet e bilardos dhe
shahut deshtuan per tu bere pjese e Lojerave te Parisit.Breakdancing u perfshi ne
Lojrat Olimpike Rinore ne Buenos Aires ne vitin 2018.Komiteti Olimpik do marre
ne konsiderate propozimin dhe duhet te marre nje vendim deri ne dhjetor 2020.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist