Brazili mbyll nje vit me rekord fitimesh

Written by on 09/02/2019

Brazili mbyll nje vit me rekord fitimesh
Brazili e ka mbyllur vitin 2018 me nje shifer rekord turistesh. Te dhenat e
bankes qendrore ne vend tregojne se nga janari ne dhjetor te vitit te kaluar ne
Brazil 7 milione turiste nderkohe qe rritje kane pasur edhe shpenzimet e tyre
ne udhetim. Fitimet nga turistet vitin e kaluar ne Brazil kane arritur ne 6
miliard dollare , nje rritje me 3.08% me shume se viti 2017. Kjo rritje i
atribuoet me shume organizimit te eventeve te ndryshme dhe turizmit
natyror ne Brazil. Nje prej eventeve qe pritet te ndikoje pozitivisht ne kete
periudhe te vitit jane edhe Karnavalet e Rios 2019 qe do te mbahen nga data
2 deri me 10 mars.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist