Blerjet e festave këtë vit, “surpriza” e dekadës!

Written by on 27/12/2019

Blerësit amerikanë  kanë shpenzuar më shumë për pazar gjatë sezonit të pushimeve të këtij viti. Sezoni i blerjeve të fundvitit është një periudhë tejet e rëndësishme për shitësit me pakicë dhe mund të arrijë në 40% të shitjeve vjetore. Shitësit kanë investuar ndjeshëm që të ofrojnë dërgesa brenda ditës, magazina për të ruajtur porositë që merren dhe për të përmirësuar prezencën ndërkohë që luftojnë me gjigandë si “Amazon” për pjesë tregu.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist