Tirana ndryshon sistemin e taksave , ja sa do paguani në vitin 2020!

Written by on 27/12/2019

Tirana nuk do të ketë ndryshime të mëdha në taksa për vitin e ardhshëm. Këshilli Bashkiak i kryeqytetit bashkë me buxhetin ka miratuar dhe paketën fiskale e cila vjen me dy ndryshime. Konkretiksht në paketën janë parashikuar në taksën e përkohëshme për infrasktrukturën arsimore për të cilën është menduar të diferencohet. Është rishikuar edhe tarifa për pastrimin dhe largimin e mbeturinave. Një rritje e konsiderueshme vërehet edhe në koston operative vjetore të bashkisë së Tiranës për menaxhimin e këtij shërbimi.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist