Bien me 26% ardhjet e turistëve gjatë janarit në Shqipëri

Written by on 01/03/2021

Shqipëria tërhoqi 185.329 turistë të huaj në janar, me një rënie prej 25.7% krahasuar më të njëjtën periudhë të vitit të kaluar. Sipas zyrës së statistikave numri i turistëve vendas rezulton të ketë rënë me 50.4% gjatë janarit ndërsa në përgjithësi, numri i përgjithshëm i turistëve vendas dhe të huaj ra me 41.5%.

What to see in Albania - an overview of Albania tourism

Në janar, Shqipëria tërhoqi 87.690 vizitorë nga Kosova, 34.293 nga Maqedonia e Veriut dhe 24.214 nga Mali i Zi./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist