Belgjika ndërton pyllin më të madh dedikuar çiklistëve dhe pamjet janë mbresëlënëse!

Written by on 24/11/2020

Një rajon në Belgjikë po zhvillon një seri projektesh për bicikletat, për ta shënjuar vendin si kryeqyteti i turizmit të çiklizmit në vend. Vepra e fundit është një përvojë e bujshme 360 gradë, një shteg i guximshëm i një pylli që ngrihet gradualisht 32 metra në ajër. Kjo pistë çiklizmi është dizejnuar nga studiot më të mira belge dhe pamja e saj është vërtet unike. Gjatë viteve të fundit, një rilindje e çiklizmit ka ndodhur në provincën belge të Limburg përmes një numri të vogël përvojash unike të çiklizmit, të krijuara nga bordi turistik i vendit. Shtegu në fjalë quhet “Çiklizmi përmes pemëve” dhe kalon nëpër Bosland, pylli më i madh i aventurave në Flanders.


Current track

Title

Artist

Background