Operatorët turistik bien dakord me strategjinë e re: Rrit shitjen e biletave dhe gjallëron biznesin

Written by on 25/11/2020

Një shumicë e madhe e operatorëve turistikë, rreth 88%,  i janë përgjigjur një plani të anketës së Shoqatës së Operatorëve Turistikë të Shteteve të Bashkuara, për të përdorur këshilltarët e udhëtimit, me qëllim gjenerimin e shitjeve të biletave ndërsa rifillojnë biznesin në 2021. Sipas tyre, këshilltarët do të luajnë një rol shumë të rëndësishëm në këtë industri kaq të goditur nga pandemia. Shumë operatorë turistikë presin që biznesi i rezervuar nga këshilltarët e udhëtimit të rritet ose të mbetet i njëjtë në vitin që vjen, duke marrë parasysh vështirësitë e mëdha me të cilat turizmi u ndesh këtë sezon.


Current track

Title

Artist