Bëhuni gati të paguani në autostradën Tiranë-Durrës!

Written by on 16/05/2019

 

 

Kontrata koncesionare për autostradën Tiranë-Durrës , planifikohet të nënshkruhet deri në vjeshtë. Ndër të tjera ky koncesion do të synojë kalimin e automjeteve me pagesë. Ministrja Balluku ka sqaruar se të gjitha projektet e rrugëve që synohen të jenë më pagesë do të kenë edhe alternativat e tjera për tu aksesuar falas. Sipas minsitres , ajo që projekti synon është që ndërtuesi dhe investitorët të marrin përsipër rehabilitimin e rrugëve ekzistuese.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist