Ballkani Perendimor me nje pakete te perbashket per turizmin e aventures

Written by on 29/06/2018

Ballkani Perendimor me nje pakete te perbashket per turizmin e aventures

 

Keshilli i Bashkepunimit Rajonal, ka prezantuar  projektin me te ri 3-vjeçar per te promovuar dhe zhvilluar turizmin ne Ballkanin Perendimor. Ky projekt do t`i vije ne ndihme te 6 vendeve te rajonit per te diversifikuar produktet e turizmit te tyre aventurier, te ndertojne dhe promovojne oferta te perbashketa te cilat te mund te jene te konkurrueshme ne tregjet nderkombetare, keshtu qe te mund te krijojne te ardhura dhe vende pune. Projekti ne total prek vleren e 5 milione eurove dhe perfshin identifikimin e shtigjeve me me vlere te turizmit te aventures ne 6 vendet e rajonit. Qellimi eshte qe keto shtigje dhe zona turistike te prezantohen si nje oferte e perbashket per boten.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist