Atraksioni më i ri turistik është pothuajse gati! 

Written by on 17/12/2019

 

 

Fondi Shqiptar i Zhvillimit ka informuar se në qendrën e zhvillimit të turizmit në Valbonë po kryhen punimet e fundit dhe se objekti do të jetë gati shumë shpejt për të mirëpritur turistë vendas dhe të huaj. Gjatë kësaj periudhe kanë përfunduar pothuajse të gjitha proceset  e rehabilitimit të zonës. Turizmi malor është elementi bazë që mban të gjitha veprimtaritë e zonës. Terrene dhe atraksione të reja për t’u zbuluar. 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist