Katër ditë në javë me nga gjashtë orë në ditë, ja ku do të keni punën e ëndrrave!

Written by on 17/12/2019

 

 

Kryeministrja më  e re në botë, Sana Marin kur ishte ministre e Tranportit dha idenë për të ulur orët e punës në javë për punonjësit. Ideja e Marin ishte që të ketë katër ditë në javë punë me nga gjashtë orë në ditë. Njerëzit meritojnë të kalojnë më shumë kohë me familjen si dhe të merren me aspekte të tjera të jetës”, ka deklaruar ajo në gusht të vitit 2019. Finlanda ka propozuar edhe më parë që të provohet java me katër ditë në javë punë,por herë pas herë ka patur kundërshtime.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist