Athina, destinacioni me i mire per te kaluar pushimet e veres 2018!

Written by on 04/07/2018

Athina, destinacioni me i mire per te kaluar pushimet e veres 2018!

Destinacioni me i mire per te kaluar pushimet ne veren e 2018 –es eshte kryeqyteti grek, Athina. Athina ka marre vleresimin e World Travel Awards duke fituar si destinacioni me terheqes per vitin 2018. Ai mundi me nje konkurrence te thelle, duke dale ne krye te 13 qyteteve te tjera evropiane duke perfshire ketu Londren, Parisin dhe Kopenhagenin. Qyteti me popullor eshte destinacioni i mjaft terheqjeve turistike, njera prej te cilave eshte Akropoli. Athina mori vendin e pare nga Buckingham Palace ne Londer dhe nga Koloseu Romak ne Rome. Presidenti i WTA tha se Greqia eshte nje destinacion i mrekullueshem turistik ndersa, Ministrja e Turizmit Elena Kountoura shot se gjate pese muajve te pare te vitit, te ardhurat u rriten me me shume se 14 per qind nga turizmi e se Greqia pret mbi 32 milion udhetare ne 2018.

Couple drinking and enjoying the view of the Acropolis at sunset. Athens, Greece


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist