Arben Rashiti, gazetari i luftës që ka raportuar për 4 të tilla

Written by on 04/01/2021

I ftuar mëngjesin e sotëm në “Boeing 104.6” në Premium Channel dhe Radio Travel ishte dhe Arben Rashiti,  gazetari që ka raportuar disa luftëra, përfshirë dhe luftën e Kosovës në vitin 1999. “Kam marrë pjesë që nga lufta e Kroacisë, Maqedonisë, Kosovës si dhe në luftën e Irakut”, tha Arbeni teksa rrëfente një pjesë të karrierës së tij. Profesioni i gazetarit të luftës është ndër më të vështirët dhe të rrezikuarit në botë, por Arbeni edhe sot e kësaj dite ndihet gati për të shkuar, nëse i vjen një telefonatë. Ai ka punuar për mediat me prestigjioze në botë si: CNN, CNN Turk apo dhe media të tjera evropiane.


Current track

Title

Artist