AMA nis fushatën kundër piraterisë!

Written by on 29/05/2019

 

 

Autoriteti i Mediave Audiovizive ka bërë të ditur se ka nisur fushatën për ndalimin e piraterisë online duke filluar nga fillimi i muajit maj. AMA ka bërë verfikimin dhe identifikimin e subjekteve audiozive të paligjshme që kryheshin përmes internetit. Institucioni ka zhvilluar takime me AKEP, i cili është institucioni kryesor i monitorimit të aktiviteteve të internetit. Marrëveshja e institucioneve do të ketë në fokus kontrollin ndaj fenomenit të piraterisë, duke planifikuar kontrolle në të gjithë territorin e vendit.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist