AKZM merr masa per pritjen e vizitoreve ne zonat e mbrojtura

Written by on 30/05/2018

Agjencia Kombetare e Zonave te Mbrojtura  ka marre masat per pritjen e vizitoreve  kete sezon veror. Sipas kreut  te kesaj agjencie ne dispozicion te vizitoreve jane vene 10 qendra per orientimin e tyre drejte destinacioneve te preferuara dhe njohjen me vlerat qe ofrojne  pika te ndryshme turistike. Nderkohe shefi i departamentit per manaxhimin e ketyre zonave prane Ministrise se Turizmit,  thekson se permiresimi i infrastruktures  pritet te ndikoje ne rritjen  e numrit  te turisteve,  te cilet ndryshe nga vitet e tjera kete sezon kane mundesi per te qendruar me shume se nje dite  kjo fale  shtimit te  njesive akomoduese. Parku i Butrintit eshte per momentin zona qe po terheq me shume turistet e huaj.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist