Akset qe rekomandohet perdorimi i zinxhireve!

Written by on 07/01/2019

Pavaresisht reshjeve te bores dhe temperaturave shume te ulta, Autoriteti Rrugor Shqiptar njofton se ne te gjitha akset kryesore rrugore nuk ka pasur probleme me qarkullimin e mjeteve. Rruget ku rekomandohet perdorimi i zinxhireve jane: Qafe Qarri-Erseke; Kot-Sevaster; Erind-Çajup; Ura e Cerenecit-Sterbleve-Lunik dhe pjeserisht Boboshtice-Dardhe. Autoriteti keshillon drejtuesit e mjeteve te respektojne udhezimet e Policise se Qarkullimit Rrugor, te levizin me shpejtesi te reduktuar dhe te perdorin gomat e dimrit.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist