Airbus , taksi fluturuese në Lojrat Olimpike 2024

Written by on 25/06/2019

 

 

Airbus po shqyrton mundësinë e përdorimit të taksive fluturuese vetëdrejtuese për transport, në Lojrat Olimpike 2024. Kompania bashkë me autoritetet e transportit në Paris po shohin si potencial të rëndësishëm përdorimin e taksive fluturuese për të transportuar vizitorët nga aeroportet në qytet. Kjo mënyrë mund të kursejë kohë të konsiderueshme , që mund të kalohet duke shijuar Lojrat Olipmike. Duhet zgjedhur vendi i taksive fluturuese deri në fund të vitit 2019, dhe nëse gjithçka shkon mirë , vizitorët e Lojrave Olimpike do të mund të evitojnë trafikun përmes taksive të Airbus. 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist